Napravljeni za vrhunski roštilj okus

Svaki plinski roštilj Broil King izrađen je tako da pruža svestranost kuhanja. Bez obzira na to koji ćete model odabrati, legendarni Broil King sustav kuhanja omogućava Vam, da u bilo kojoj tehnici, pripremate sve na roštilju. Možete do savršenstva zapeći odrezak, vrtiti piletinu ili pečenku na roštilju, ili čak napraviti desert. Svaki dio sistema za kuhanje zasnovan i izrađen je za određenu namjenu. Kada ih uskladite, rezultati jednostavno budu spektakularni. Vrhunski okus, kojeg ćete dobiti na Broil King roštilju, jednostavno ne možete zaboraviti.
Komora za kuhanje

NevJerojatno zadržavanje topline

Izrađene su od lijevanog aluminija ili od visoko kvalitetnog nehrđajućeg čelika. Ove komore izvrstno zadržavaju toplinu, imaju dugački životni vijek. Dizajnirane su da pružaju ravnomjernu toplinu i za zadržavanje topline za precizan nadzor.

Rešetke za pečenje

Steak kao u restoranu

Te rešetke za pečenje izvrsno spremaju toplinu i imaju nevjerojatnu moć pečenja s kojim zatvaramo sve sokove i okuse u mesu. Te teške LŽ rešetke su dvostrane. Debele rešetke jednostavne su za čišćenje i održavanje i imaju dugačku životnu dob. U nekim roštiljima rešetke su i u verziji od nehrđajućeg lijevanog inoxa.

LineaR-Flow ventili

Savršena temperatura

Ventili s linearnim protokom s 180 ° Sensi-Touch kontrolnim gumbima daju vam nevjerojatnu kontrolu topline jer vam omogućuju da svoj roštilj postavite na savršenu temperaturu za visoko temperaturno pečenje, obično pečenje ili sporo kuhanje.

Napravljeni za vrhunski roštilj okus

Flav-R-Wave isparivač

Neverojatan okus

Flav-R-Waves od nehrđajućeg čelika osiguravaju ravnomjernu raspodjelu topline po cijeloj površini roštilja i ujedno štite plamenike. Masnoća i druge tekućine koje padaju na njih, u trenutku ispare. Para koja nastane, digne se prema hrani te tako unese nezamjenjiv okus roštilju. Na taj način dobiti ćete na plinskom roštilju okus istovjetan okusu roštilja na ugljen.

Dual-tube plamenik

jednakomerna učinkovitost

Svaki patentirani Dual Tube plamenik pruža veliku moć, jer bočni otvori za plin stvaraju 2 trake plamena. Posebna tehnologija “cijev u cijevi” osigurava ravnomjerno učinkovitu toplinu po cijeloj površini za pečenje. Napravljeni od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika s 10 godina ili više garancije.